Te koop gevraagd

Wij kopen uw vastgoed

wij kopen uw vastgoed

Te koop gevraagd

Wij zijn altijd op zoek naar alle soorten van vastgoed om aan onze portefeuille toe te voegen. Dat varieert van verhuurde portefeuilles woningen tot een leegstaande kantoorvilla, van verouderde woonhuizen , appartementen of bedrijfspanden tot vrije percelen of complexen in de regio. Onze expertise en inzicht reiken verder dan het standaardwerk, waardoor onze interesse dan ook zeer breed is.

Met uw propositie gaan wij altijd vertrouwelijk en correct om en bij ons bent u geen makelaarskosten verschuldigd. Indien gewenst kunnen wij zeer snel schakelen met een voorstel en zonder enig voorbehoud de koop via de notaris afwikkelen.  Als u zelf niet de eigenaar bent, maar uw tip leidt wel tot een aankoop, kunt u van ons altijd een vergoeding verwachten. Ons motto is namelijk; De tipgever of aandrager van de deal wordt altijd beloond.

Reviews

reviews

Relaties over 070 vastgoed

F. Ragni

Er werd voorgesteld om te verhuizen naar een ander appartement, volledig nieuw omdat 070 Vastgoed het oude gebouw nodig had voor een noodzakelijke restauratie. De onderhandelingen werden met professionaliteit gevoerd door Dex van der Veer, die ik bedank en die geduldig de nodige acties en...

P. Dirkzwager

Enkele jaren geleden eerste contact gehad met 070 Vastgoed i.v.m. een verbouwing naast ons. De communicatie verliep goed. Nu wilde we ons huis verkopen en hebben we direct aan 070 Vastgoed gedacht. Snel was er een afspraak. Tijdens de eerste afspraak direct een mondelinge overeenkomst gesloten....

H. Bubberman

Eerlijk, duidelijk& snel de onderhandelingen met Martijn. Hij bezit over een goede marktkennis en bood een eerlijke prijs. De deal was snel beklonken. Ik heb de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren. En raad bij deze 070 Vastgoed ook aan.

E. Bakker

Wij kenden 070 Vastgoed als een zeer actieve speler in vastgoed in Den Haag, daarom hebben wij hen benaderd toen wij onze vastgoedportefeuille wilden verkopen. Het onderhandelingsproces verliep zeer vlot en de afwikkeling daarna was zeer snel. Een aanrader voor andere verkopers van onroerend goed...

H. Ouwerkerk

Samen met mijn zus verkocht ik de dubbele bovenwoning aan de Frederik Hendriklaan die wij uit vererving hadden gekregen. De aandacht om details van het huis te behouden in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen spraken enorm aan. Daarnaast heb ik mijn zus en ik het contact met...

W. Greijskamp

Een goede deal, die op een vriendelijke maar ook zakelijke manier is afgehandeld, een partij waar een afspraak ook echt een afspraak is. Een man een man, een woord een woord.

Alle reviews

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen, mailen naar info@070vastgoed.nl of bellen naar 070 219 27 07 voor een afspraak met een van onze specialisten.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms