Te koop gevraagd

Wij kopen uw vastgoed

wij kopen uw vastgoed

Te koop gevraagd

Wij zijn altijd op zoek naar alle soorten van vastgoed om aan onze portefeuille toe te voegen. Dat varieert van verhuurde portefeuilles woningen tot een leegstaande kantoorvilla, van verpauperde woonhuizen , appartementen of bedrijfspanden tot vrije percelen of complexen in de regio. Onze expertise en inzicht rijken verder dan het standaardwerk, waardoor onze interesse dan ook zeer breed is.

Met uw propositie gaan wij altijd vertrouwelijk en correct om en bij ons bent u geen makelaarskosten verschuldigd. Indien gewenst kunnen wij zeer snel schakelen met een voorstel en zonder enig voorbehoud de koop via de notaris afwikkelen.  Als u zelf niet de eigenaar bent, maar uw tip leidt wel tot een aankoop, kunt u van ons altijd een vergoeding verwachten. Ons motto is namelijk; De tipgever of aandrager van de deal wordt altijd beloond.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen, mailen naar info@070vastgoed.nl of bellen naar       070 219 27 07 voor een afspraak met een van onze specialisten.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms