Team 070 Vastgoed

Ons kantoor

070 Vastgoed

Lopende transformaties

17 projecten;
125 woningen

voorbereidingsfase

12 projecten ;
65 woningen & 3 hotels

reeds getransformeerd

43.879M2;
762 woningen

jaren actief

17 jaar
 

Ons kantoor


070 Vastgoed heeft zich op de Haagse vastgoedmarkt door de jaren heen bewezen als zeer actieve professionele vastgoedbelegger

Waar meer dan 15 jaar geleden begonnen werd met het splitsen van een dubbel bovenhuis naar 2 enkellaagse appartementen voor de verhuur, werd al snel de stap gemaakt naar het bouwkundig splitsen van grotere panden naar meerdere zelfstandige appartementen voor zowel de verhuur als de verkoopmarkt. Ernstig verslechterde panden en complexen waar ten tijde van de financiële crisis niemand een oplossing voor had, werden met veel creativiteit herontwikkeld tot splinternieuwe, sleutelklare appartementen.

Deze discipline heeft zich door de jaren ontwikkeld tot de specialiteit om, met het toevoegen van waarde en het juiste ontwikkelplan, verouderd vastgoed te transformeren tot duurzame woongebouwen. Zo kunnen deze weer generaties een cruciale functie vervullen in de woonbehoefte van de stad.

Momenteel houden wij ons naast alle transformaties, renovaties en verdichtingsprojecten ook bezig met nieuwbouwontwikkelingen in de regio. Op deze wijze kunnen wij voor ieder gebouw of perceel de beste oplossing realiseren. Uiteraard worden deze allen opgeleverd met een duurzaam energielabel.

Door middel van het toevoegen van nieuwe woningen aan de Haagse woningvoorraad en oude gebouwen een nieuw leven te geven, dragen wij ons steentje bij aan het transformeren van de Hofstad.

 

Doordat onze portefeuille met verhuurwoningen door de jaren snel groeide, is er in 2013 begonnen met een gespecialiseerde verhuurbemiddelingsorganisatie, 070 Wonen. Deze verhuurd niet alleen de woningen uit eigen portefeuille, maar verzorgt ook de verhuur voor derden. Dit bedrijf is later uitgebreid met een aparte dienstverlenende beheerorganisatie, met veel actieve particuliere vastgoedbeleggers als klant. Hierdoor blijft de beheerportefeuille hard groeien en telt het totale team nu 22 medewerkers.

Medewerkers

Martijn Lentze
Directeur/ Eigenaar

Martijn Lentze

Faisal Munir
Senior Projectmanager

Faisal Munir

Faisal@070vastgoed.nl
Thierry van der Zijden
Project- en assetmanager

Thierry van der Zijden

Thierry@070vastgoed.nl
Dex van der Veer
Projectmanager

Dex van der Veer

Dex@070vastgoed.nl
Marjolijn Helderman
Finance & Backoffice medewerkster

Marjolijn Helderman

Admin@070vastgoed.nl
Roy van Beelen
Marketing Consultant

Roy van Beelen

Roy@070vastgoed.nl
Amal Houry
Junior Finance & Backoffice medewerkster

Amal Houry

Info@070vastgoed.nl

reviews

Testemonials

Relaties over 070 vastgoed

F. Ragni

Er werd voorgesteld om te verhuizen naar een ander appartement, volledig nieuw omdat 070 Vastgoed het oude gebouw nodig had voor een noodzakelijke restauratie. De onderhandelingen werden met professionaliteit gevoerd door Dex van der Veer, die ik bedank en die geduldig de nodige acties en...

P. Dirkzwager

Enkele jaren geleden eerste contact gehad met 070 Vastgoed i.v.m. een verbouwing naast ons. De communicatie verliep goed. Nu wilde we ons huis verkopen en hebben we direct aan 070 Vastgoed gedacht. Snel was er een afspraak. Tijdens de eerste afspraak direct een mondelinge overeenkomst gesloten....

H. Bubberman

Eerlijk, duidelijk& snel de onderhandelingen met Martijn. Hij bezit over een goede marktkennis en bood een eerlijke prijs. De deal was snel beklonken. Ik heb de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren. En raad bij deze 070 Vastgoed ook aan.

E. Bakker

Wij kenden 070 Vastgoed als een zeer actieve speler in vastgoed in Den Haag, daarom hebben wij hen benaderd toen wij onze vastgoedportefeuille wilden verkopen. Het onderhandelingsproces verliep zeer vlot en de afwikkeling daarna was zeer snel. Een aanrader voor andere verkopers van onroerend goed...

H. Ouwerkerk

Samen met mijn zus verkocht ik de dubbele bovenwoning aan de Frederik Hendriklaan die wij uit vererving hadden gekregen. De aandacht om details van het huis te behouden in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen spraken enorm aan. Daarnaast heb ik mijn zus en ik het contact met...

W. Greijskamp

Een goede deal, die op een vriendelijke maar ook zakelijke manier is afgehandeld, een partij waar een afspraak ook echt een afspraak is. Een man een man, een woord een woord.

Alle reviews
[ { "address": "Hoge Nieuwstraat 30", "zipCode": "2514 EL", "city": "Den Haag" } ]

070 wonen

Huren in de hofstad?

Het mooiste woningaanbod van regio Den Haag vindt u bij 070 wonen. Variërend van kamerverhuur tot gezinswoningen, gestoffeerd of gemeubileerd. In 6 simpele stappen helpt 070 wonen u aan uw nieuwe woning in deze prachtige hofstad.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms