Team 070 Vastgoed

Ons kantoor

070 vastgoed

Lopende transformaties

14 projecten;
106 woningen

voorbereidingsfase

12 projecten;
86 woningen

reeds getransformeerd

21.358M2
 

jaren actief

>15 jaar

Ons kantoor


070 vastgoed heeft zich op de Haagse vastgoedmarkt door de jaren heen bewezen als zeer actieve professionele vastgoedbelegger

Waar meer dan 15 jaar geleden begonnen werd met het verhuur klaar maken van een appartementje hier en daar, werd al snel de stap gemaakt naar het bouwkundig splitsen van grotere panden naar meerdere zelfstandige appartementen voor zowel de verhuur als de verkoopmarkt. Ernstig verpauperde panden en complexen waar niemand in die jaren een oplossing bij had werden met veel creativiteit ontwikkeld tot splinternieuwe sleutelklare appartementen. Deze discipline heeft zich ontpopt tot een specialiteit om uitgerangeerd en slecht renderend vastgoed te transformeren tot hypermodern vastgoed met een uitstekend rendement. Momenteel houden wij ons naast alle transformaties en renovaties ook bezig met nieuwbouwontwikkelingen in de regio, zodat we bij elk gebouw of perceel de beste oplossing kunnen realiseren.

Doordat onze verhuurportefeuille door de jaren snel groeide is er in 2013 begonnen met een eigen verhuurafdeling, 070 wonen, welke niet alleen de woningen uit eigen portefeuille verhuurt, maar ook de verhuur voor derden verzorgt. Op een no cure no pay basis wordt het hele verhuurproces voor onze klanten uit handen genomen bij het vinden van de juiste huurder voor de woning.

Vanuit de behoefte van de klanten van 070 wonen ontstond de vraag om volledig ontzorgd te kunnen worden als particuliere verhuurder. Dus niet alleen voor het proces van de verhuur, maar van alle administratieve, financiële en onderhoudszaken die gepaard gaan met het beleggen in vastgoed. Een aparte beheers afdeling binnen de organisatie werd daarmee een feit. Op deze wijze heeft 070 vastgoed zich ontpopt als actieve speler die inmiddels met meerdere disciplines een rol speelt op de vastgoedmarkt in de Haagse regio.

Medewerkers

Martijn Lentze
Directeur/ Eigenaar

Martijn Lentze

martijn@070vastgoed.nl
Faisal Munir
Projectmanager

Faisal Munir

faisal@070vastgoed.nl
Jelle Smit
Junior Projectmanager

Jelle Smit

Jelle@070vastgoed.nl
Marjolijn Helderman
Administratief medewerkster

Marjolijn Helderman

admin@070vastgoed.nl
Roy van Beelen
Marketing

Roy van Beelen

Roy@070vastgoed.nl
[ { "address": "Parkstraat 20", "zipCode": "2514 JK", "city": "Den Haag" } ]

070 wonen

Huren in de hofstad?

Het mooiste woningaanbod van regio Den Haag vindt u bij 070 wonen. Variërend van kamerverhuur tot gezinswoningen, gestoffeerd of gemeubileerd. In 6 simpele stappen helpt 070 wonen u aan uw nieuwe woning in deze prachtige hofstad.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms