's-Gravenhage

Linnaeusstraat 293-297

Linnaeusstraat image 1 Linnaeusstraat image 1
Linnaeusstraat image 1 Linnaeusstraat image 1
Linnaeusstraat image 1 Linnaeusstraat image 1
Wijk
Laakkwartier
Ligging
Hoekwoning
Woningtype
6 appartementen
Oppervlakte
250m2

Omschrijving


Van kraakpand naar turn-keyappartementencomplex

Faisal Munir

Direct iemand spreken?

Iemand spreken over dit project?

E-mail Faisal Faisal@070vastgoed.nl

Als er voor een pand de termen verpauperd en verloederd op zijn plaats zijn, dan is dit zeker dit pand in de wijk Laakkwartier. De vorige eigenaren kregen dit pand door vererving, maar hadden er mede door het feit dat ze in het buitenland woonden jarenlang geen aandacht voor.

Door langdurige leegstand op de begane grond en 2e etage is het pand zelfs gekraakt waardoor er na de aankoop direct een procedure noodzakelijk was om van deze kraker op de begane grond af te komen. De zittende en met recht ontevreden huurder op de verpauperde eerste etage hebben wij blij kunnen maken met een verhuizing naar een recentelijk gerenoveerde woning uit ons woningbestand op steenworp afstand.

Deze huurder was verknocht aan de wijk waardoor dit de perfecte oplossing was voor beide partijen. Hierdoor kwam het gehele pand van beneden tot boven leeg, zodat we in één keer het hele blok kunnen transformeren en zelfs kunnen voorzien van een nieuwe woning in de nieuw te bouwen kapverdieping.

Zo transformeerden wij dit verouderde blok tot 6 nieuwe duurzame appartementen die weer deccenia woongenot kunnen verzorgen voor zijn bewoners!

 

 

Faisal Munir

Direct iemand spreken?

Iemand spreken over dit project?

E-mail Faisal Faisal@070vastgoed.nl

Locatie

[ { "address": "Linnaeusstraat 295", "zipCode": "2522 GP", "city": "'s-Gravenhage", "lat": 52.0570588, "lng": 4.3237016, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms