's-Gravenhage

Beeklaan 183-189

Beeklaan image 1 Beeklaan image 1
Beeklaan image 1 Beeklaan image 1
Beeklaan image 1 Beeklaan image 1
Beeklaan image 1 Beeklaan image 1
Wijk
Regentessekwartier
Ligging
Aan doorgaande weg
Woningtype
4 appartementen
Oppervlakte
204m2

Omschrijving


2 winkels met achterhuis getransformeerd naar 4 appartementen

Recht tegenover de parochie van de Agneskerk bevondt zich het blok van winkels en woningen op de Beeklaan 183-189. De panden zijn voorheen, jaren verstopt achter een verslechterd aanzicht en waren recentelijk voor de transformatie nog doelwit van een kansloze golf van vandalisme. Wij hebben onze uiterste best gedaan om deze locatie weer terug te brengen naar haar gloriedagen!

De verouderde winkelpuien hebben plaats gemaakt voor een authentieke gevel waarachter nu gewoond zal worden. Winkels in dit deel van de straat zijn passé, dus zal de transformatie naar vier appartementen bijdragen aan het terugdringen van het woningtekort. Twee van de vier woningen hebben nu toegang vanuit het hofje aan de Van Swindenstraat en alle vier hebben een heerlijk privétuintje.

De bovenliggende appartementen zijn zowel intern als extrern vernieuwd en hebben zelfs een nieuwe kapverdieping gekregen. Na realisatie staat hier weer een modern blok woningen dat de komende generaties Hagenaars woongenot kan bieden. Iets waar zoveel behoefte aan is.

 

Locatie

[ { "address": "Beeklaan 185", "zipCode": "2562 AD", "city": "'s-Gravenhage", "lat": 52.0734202, "lng": 4.2819147, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms