Venestraat | Leidschendam

Verkocht

Venestraat | Leidschendam

Verkocht

Parterre met royale tuin en extra kamer op 1e verdieping in het achterhuis 

Het gebied rond de sluisjes in Leidschendam, het historische centrum van Leidschendam, is volop in ontwikkeling. De plezierhaven wordt vergroot, daaromheen worden dure herenhuizen gebouwd en de horeca op het plein bruist als nooit tevoren. Op steenworp afstand van deze sfeervolle sluisjes worden 4 luxe appartementen ontwikkeld in een monumentale schil. Alleen de historische gevels van de 2 authentieke herenhuizen blijven staan, maar verder word alles vernieuwd. Laat dit nou juist de specialiteit zijn van 070 vastgoed. Binnen deze 2 panden worden per pand 1 parterre appartementen en een dubbel bovenhuis ontwikkeld. Intern voorzien van alle luxe en comfort van deze tijd en uitwendig geïsoleerd tot een duurzaam gebruik.

Deze parterre kent zn entree aan straatzijde door de rechter van de 2 authentieke garagedeuren. Na de hal met toilet betreedt je de woonkamer van ruim 50m2 die naast de ramen aan voorzijde ook ramen in de zijgevel heeft. Er zit namelijk een smal pad naast het pand waardoor het vrijstaat van de naastgelegen woning. Via de keuken met eiland aan de achterzijde vind men de gang naar de badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Daarachter bevindt zich de hal met trap en de deuren naar de 2 slaapkamers van ongeveer 7 en 16m2 op de begane grond. Als verrassing bevindt zich er nog een ruime slaapkamer van 18m2 op de 1e etage in een geheel vrijstaande ruimte. Aan het einde van de gang kan je de tuin betreden die 120m2 groot is en grenst aan een groenstrook met bomen, aan achterzijde waardoor je waant in een heerlijk groen bos. Hypermodern in een monumentale schil en een groene omgeving; Wie wil daar nou niet wonen?

Status: Verkocht
Wijk: Historisch centrum Leidschendam
Ligging: Aan rustige weg
Woningtype: Parterrewoning
Kamers: 4 kamers
Slaapkamers: 3 slaapkamers
Oppervlak: 121 m2
Inhoud: 375 m3
Buitenruimte: Tuin van 110 m2

Venestraat 37, 2266 AW Leidschendam, Nederland

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Parkstraat 20
2514 JK Den Haag