Venestraat | Leidschendam

Verkocht

Venestraat | Leidschendam

Verkocht

Parterrewoning met royale tuin in monumentaal hoekpand

Het gebied rond de sluisjes in Leidschendam, het historische centrum van Leidschendam, is volop in ontwikkeling. De plezierhaven wordt vergroot, daaromheen worden dure herenhuizen gebouwd en de horeca op het plein bruist als nooit tevoren. Op steenworp afstand van deze sfeervolle sluisjes worden 4 luxe appartementen ontwikkeld in een monumentale schil. Alleen de historische gevels van de 2 authentieke herenhuizen blijven staan, maar verder word alles vernieuwd. Laat dit nou juist de specialiteit zijn van 070 vastgoed. Binnen deze 2 panden worden per pand 1 parterre appartementen en een dubbel bovenhuis ontwikkeld. Intern voorzien van alle luxe en comfort van deze tijd en uitwendig geïsoleerd tot een duurzaam gebruik.

Het appartement maakt onderdeel uit van het project ‘Wonen bij de sluis’ ( zijn het woonhuis en het ernaast gelegen voormalige winkelpand getransformeerd tot vier luxe woningen. De ingrijpende verbouwing kwam er in de praktijk op neer, dat feitelijk alleen de oude voorgevel is blijven staan. Verder is werkelijk alles vernieuwd. En dat merkt u direct wanneer u binnenkomt. Het ruikt naar nieuw. De binnentrap brengt u naar de overloop. Hier vindt u het gastentoilet. Echter, de aandacht wordt direct getrokken naar de twee stalen openslaande deuren die toegang geven tot de ruime L-vormige woonkamer. De fraai doorgelegde houten vloer en de witte wanden geven de living een warme uitstraling. Wat echter opvalt is dat de ruimte aangenaam licht is. De vier ramen aan de voorzijde, de openslaande deuren naar het aangrenzende terras aan de achterzijde en een zijraam zorgen hiervoor. De vele lichtinval maakt de ruimte nog groter dan die al is. 
Eyecatcher in de living is zonder twijfel de luxe open keuken met eiland waarin de spoelbak is verwerkt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Terwijl u hier aan het koken bent, kijkt u uit op het grote, inpandige terras. Het is de dagen aftellen totdat het voorjaar aanbreekt en u hier heel beschut van de eerste zonnestralen kunt gaan genieten. 

Luxe badkamer 
Via de hal en de trap komt u op de tweede etage. Door het bovenlicht valt er ook hier aangenaam veel daglicht naar binnen. De overloop ontsluit de twee ruime slaapkamers die zich aan weerszijden van deze verdieping bevinden. Ertussenin is de luxe badkamer gerealiseerd. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Ook hier zorgt een bovenlicht voor natuurlijk daglicht. De twee slaapkamers zijn allebei ruim en beschikken tevens over een raam. De schuine muren geven de slaapkamer dat knusse zolderkamergevoel. Om toch ruimte voor een kledingkast te creëren, is in beide kamers een nis gemaakt. Verder vindt u op de overloop een deur naar de ruimte waar u uw wasmachine en droger kunt plaatsen. 
De gehele woning is perfect gerenoveerd waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Het is mogelijk om achter de woning een privéparkeerplaats te verkrijgen. Het voordeel van deze woning in topstaat is dat u enkel de verhuiswagen hoeft te reserveren. 

Status: Verkocht
Wijk: Historisch Centrum Leidschendam
Ligging:
Aan rustige weg
Woningtype:
Dubbel bovenhuis
Kamers:
4 kamers
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Oppervlak:
106 m2
Inhoud:
330 m3
Buitenruimte:  
tuin van ongeveer 120 m2

Venestraat 37, 2266 AW Leidschendam, Nederland

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Parkstraat 20
2514 JK Den Haag