Venestraat | Leidschendam

Verkocht

Venestraat | Leidschendam

Verkocht

Parterrewoning met royale tuin in monumentaal hoekpand

Het gebied rond de sluisjes in Leidschendam, het historische centrum van Leidschendam, is volop in ontwikkeling. De plezierhaven wordt vergroot, daaromheen worden dure herenhuizen gebouwd en de horeca op het plein bruist als nooit tevoren. Op steenworp afstand van deze sfeervolle sluisjes worden 4 luxe appartementen ontwikkeld in een monumentale schil. Alleen de historische gevels van de 2 authentieke herenhuizen blijven staan, maar verder word alles vernieuwd. Laat dit nou juist de specialiteit zijn van 070 vastgoed. Binnen deze 2 panden worden per pand 1 parterre appartementen en een dubbel bovenhuis ontwikkeld. Intern voorzien van alle luxe en comfort van deze tijd en uitwendig geïsoleerd tot een duurzaam gebruik.

De parterrewoning heeft z’n entree aan de zijgevel en heeft door de zijramen extra veel licht in de riante woonkamer met speelse hoeken.   Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de open keuken met open slaande deuren naar de tuin. De tuin loopt deels langs het huis, maar tevens achter het erf over de volle breedte van 7 x 15 diep. In het achterhuis bevinden zich de badkamer en de 2 slaapkamers. De badkamer voorzien van ligbad, toilet, inloopdouche en wastafelmeubel. De slaapkamers zijn ongeveer 10 en 16m2 groot met openslaande deuren naar de tuin.

Status: Verkocht
Wijk: Historisch Centrum Leidschendam
Ligging: Aan rustige weg
Woningtype: parterrewoning
Kamers: 4 kamers
Slaapkamers: 2 slaapkamers
Oppervlak: 106 m2
Inhoud: 330 m3
Buitenruimte:  tuin van ongeveer 120 m2

Venestraat 37, 2266 AW Leidschendam, Nederland

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Parkstraat 20
2514 JK Den Haag