Venestraat | Leidschendam

Verkocht

Venestraat | Leidschendam

Verkocht

Dubbele bovenwoning in monumentaal hoekpand

Het gebied rond de sluisjes in Leidschendam, het historische centrum van Leidschendam, is volop in ontwikkeling. De plezierhaven wordt vergroot, daaromheen worden dure herenhuizen gebouwd en de horeca op het plein bruist als nooit tevoren. Op steenworp afstand van deze sfeervolle sluisjes worden 4 luxe appartementen ontwikkeld in een monumentale schil. Alleen de historische gevels van de 2 authentieke herenhuizen blijven staan, maar verder word alles vernieuwd. Laat dit nou juist de specialiteit zijn van 070 vastgoed. Binnen deze 2 panden worden per pand 1 parterre appartementen en een dubbel bovenhuis ontwikkeld. Intern voorzien van alle luxe en comfort van deze tijd en uitwendig geïsoleerd tot een duurzaam gebruik.

Deze dubbel bovenwoning heeft zn voordeur aan de straatzijde waar na de hal de trap naar de 1e etage volgt. Vanuit de hal vindt je de zwarte stalen deuren naar de woonkamer. Deze riante woonkamer van bijna 70m2 heeft volop licht door de ramen aan voor -en zijgevel. De keuken met fraai eiland bevindt zich aan de achterkant van de woonkamer. Aan hoekgevelzijde is de gang van waaruit de separate toilet en badkamer bereikt kan worden en aansluitend het bijzondere inpandige terras van 12m2. Daarachter bevindt zich de royale master bedroom van 18m2 met ook aan 2 zijde ramen. Op de tweede etage in de kap zijn er nog 2 slaapkamers van ongeveer 11 en 9m2 plus een tweede badkamer. Kortom een unieke woning door de combinatie van oud en nieuw.

Status: Verkocht
Beschikbaarheid: verkocht
Wijk: Historisch centrum Leidschendam
Ligging: Aan rustige weg
Woningtype: Dubbele bovenwoning
Kamers: 5 kamers
Slaapkamers: 3 slaapkamers
Oppervlak: 144 m2
Inhoud: 435 m3
Buitenruimte: Terras van 12 m2
*De vermelde prijzen zijn richtprijzen waar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Venestraat 37, 2266 AW Leidschendam, Nederland

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Parkstraat 20
2514 JK Den Haag