Suezkade | Den Haag

Verkocht

Suezkade | Den Haag

Verkocht

Parterre aan het water met zonnige tuin  

Aan niets in deze schitterende woning zult u herinnert worden aan de voormalige functie van bedrijfsruimte. Het bevind zich aan de sfeervolle kade tussen het Koningsplein en het Regentesseplein. De transformatie is volledig met nieuwe gevel en diepe uitbouw uitgevoerd. Intern is de woonkamer enorm die en breed wat zeer prettig aanvoelt. De praktische garderobe kastenwand bij de entree is welkome verrassing en diept door de hoogte een prettige binnenkomst in de hal.

Vanuit de hal met toilet treft u de dubbel openslaande deuren naar de extra brede en 15 meter diepe woonkamer. Aan achterzijde bevindt zich de open keuken welke van extra licht word voorzien door een fraaie lichtkoepel in het plafond. De achterpui tussen de keuken in de tuin geeft ook erg veel licht in de kamer. Via de gang bereikt u de badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en dubbel wastafelmeubel. In de achteruitbouw bevinden zich 3 fijne slaapkamers aan de zonnige tuin. Deze tuin is grotendeels betegelt en deels voorzien van gras. Aanschouw zelf de fotos van deze uitstekend geslaagde transformatie; Vind u nog iets terug van een bedrijfsruimte?

 

 

Status: Verkocht
Wijk: Regentessekwartier
Ligging: Aan het water
Woningtype: Parterre appartement
Kamers: 5 kamers
Slaapkamers: 3 slaapkamers
Oppervlak: 121 m2
Inhoud: 380 m3
Buitenruimte: Tuin van 40m2

Suezkade 54 | Den Haag

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Parkstraat 20
2514 JK Den Haag