Piet Heinstraat 94-A | Den Haag

Verkocht

Dubbel bovenwoning met ruim terras

Piet Heinstraat is een van de meest bijzondere winkelstraat van Den Haag. Afgelopen tijd zijn de tweede- en derde etage getransformeerd tot één luxe dubbel bovenhuis met kwalitatief hoogwaardige producten, luxe badkamer, fraai en moderne open keuken met eiland en een heerlijk terras. Op de tweede verdieping vindt u een woonkamer van ongeveer 50 vierkante meter. Een luxe keuken met kookeiland is de eyecatcher in deze fraaie ruimte met een houten vloer. Aan de achterzijde bij de keuken geven twee openslaande deuren toegang tot een terras van maar liefst 15 vierkante meter.

Via een mooie hardhouten trap bereikt u de derde etage. Hier vindt u drie ruime slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is aan de voorzijde en grenst aan de badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van deze etage.

 

 

 

Status: Verkocht
Wijk: Zeeheldenkwartier
Ligging: in gezellige winkelstraat
Woningtype: dubbel bovenwoning
Kamers: 5 kamers, 1 badkamer
Slaapkamers: 3 slaapkamers
Oppervlak: 65 m2
Inhoud: 308 m3
Buitenruimte: 1 terras van 15 m2

 

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Parkstraat 20
2514 JK Den Haag