Maziestraat | Den Haag

Verkocht

Maziestraat | Den Haag

Verkocht

070 Vastgoed gaat in een van de meest charmante en karakteristieke straat in De Haag twee prachtige appartementen ontwikkelen. Het pand bestaat nog uit een bedrijfsruimte en een woonruimte. De eerste woning zal een parterrewoning van worden van circa 115 m2 waarbij de eerste verdieping bij betrokken zal worden. Op de begane grond zal er de riante woonkamer zich bevinden met een prachtige woonkeuken waar iedereen van droomt. Aan de achterzijde van de woonkamer is er een stadstuin als buitenruimte. Doordat deze zich bevindt aan de achterzijde van de woonkamer kan hier in alle rust van genoten worden midden in het bruisende centrum van Den Haag. Op de eerste etage zullen er drie  slaapkamers gecreëerd worden en een luxe badkamer.

Het tweede appartement is een dubbelbovenhuis van circa 212 m2. Vanaf de begane grond zal er toegang tot dit appartement verkregen worden. Op de tweede etage zal de woonkamer zich bevinden met een ruim en lichte woonkamer een woonkeuken met kookeiland en aan de achterzijde toegang tot een ruim en zonnig balkon. Op de derde etage zullen de de drie slaapkamers zich bevinden met een badkamer.

Status: Verkocht
Wijk: Centum Den Haag 
Ligging:
In een rustige zijstraat aan Noordeinde
Woningtype:
Twee Maisonettes
Kamers:
4 kamers
Slaapkamers: 
3 slaapkamers en 1 badkamer
Oppervlak:
Vanaf 96 m2 tot 116 m2
Inhoud: 288
 m3 tot 348 m3
Buitenruimte: 
Met tuin en balkon

Maziestraat 10, 2514 GT Den Haag, Netherlands

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Parkstraat 20
2514 JK Den Haag