Frederik Hendriklaan | Den Haag

Verkocht

Frederik Hendriklaan | Den Haag

Verkocht

Dubbele bovenwoning met twee terrassen in Statenkwartier

De Frederik Hendriklaan is de meest bijzondere winkelstraat van Den Haag. En hier op ‘de Fred’ hebben we momenteel een tweede en derde etage te koop. We hebben deze ruimte tot één aantrekkelijk top-appartement getransformeerd. Op de tweede verdieping vindt u een woonkamer van 60 vierkante meter. Een luxe keuken met spoeleiland is de eyecatcher in deze fraaie ruimte met een houten vloer. Maar ook van de open haard aan de voorzijde zult u menig uurtje genieten. Aan de achterzijde bij de keuken geven twee openslaande deuren toegang tot een terras van maar liefst 18 vierkante meter.

Via een mooie hardhouten trap bereikt u de slaapetage. Hier vindt u drie slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom is aan de achterzijde en grenst aan de master bathroom met ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de etage. Hier is tevens de guest bathroom gesitueerd. Een tweede terras maakt deze etage compleet

Status: Verkocht onder voorbehoud
Wijk: Statenkwartier
Ligging: in gezellige winkelstraat
Woningtype: dubbel bovenwoning
Kamers: 6 kamers, 2 badkamers
Slaapkamers: 3 slaapkamers
Oppervlak: 130 m2
Inhoud: 375 m3
Buitenruimte: 1 terras van 15 m2 en 1 terras van 4 m2

Pand locatie

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Javastraat 271A
2585 AL Den Haag