Elsbergstraat | Voorburg

Verkocht

Elsbergstraat | Voorburg

Verkocht

Wonen als een vorst in Damsigt Voorburg

Er zijn een hoop jaren 30 huizen in Damsigt waar intern en extern nog een hele hoop aan moet gebeuren en huizen. Dit huis in de Elsbergstraat is daar niet 1 van. Want deze eengezinswoning is na een complete renovatie een huis waar je letterlijk zo in kunt trekken. De woning is van de buitenkant een jaren 90 woning, maar intern is alles vernieuwd. Als extra voordeel heeft de woning een ruime achterom met prive parkeerplek en een tuin met de hele dag zon van 80 vierkante meter. U komt binnen in een ruime hal met trap naar de bovenverdieping. Twee openslaande deuren geven toegang tot een enorm lichte woonkamer. Aan de achterzijde ontsluiten openslaande deuren de tuin.

Aan de voorzijde van de woonkamer vindt u de fantastische keuken voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur. De woning telt verder op de 1e en 2e verdieping maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers waarvan één voorzien is van een ligbad. Het huis is absoluut sleutelklaar. Met andere woorden: u hoeft er helemaal niets meer aan te doen. Uw eigen spulletjes verhuizen en het grote genieten kan beginnen.

Status: Verkocht
Wijk: Damsigt, Voorburg
Ligging: in rustige woonwijk
Woningtype: eengezinswoning
Kamers: 6 kamers, 2 badkamers
Slaapkamers:  5 slaapkamers
Oppervlak: 140 m2
Inhoud: 390 m3
Buitenruimte: achtertuin van 80 m2 met parkeermogelijkheid

Elsbergstraat 3 | Voorburg

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Parkstraat 20
2514 JK Den Haag