Jacob van der Doesstraat 47 | Den Haag

Te koop

Jacob van der Doesstraat 47 | Den Haag

Te koop

Parterre met tuin in Zeeheldenkwartier
Modern en stijlvol zijn de juiste woorden voor deze benedenwoning aan de Jacob van der Doesstraat. De woning ligt in een rustige straat met het centrum op slechts enkele minuten en het sfeervolle Anna Paulownaplein op steenworp afstand. Het appartement beschikt over drie kamers, twee toiletten, een badkamer en een open keuken. De woning is met veel smaak en gevoel voor detail compleet gerenoveerd en uitgebouwd. Hierdoor hebben we een heerlijke master bedroom toegevoegd aan de woning. Kortom, een familiehuis met tuin waar u zo in kunt trekken.

De grote lichte woonkamer met ruime open keuken en de mooie houten vloer zijn een lust voor het oog. De badkamer beschikt over een heerlijk inloopdouche, een luxe wastafelmeubel, een spiegel en een bijpassende opbergkast waar u al uw verzorgingsproducten in kwijt kunt. In de twee overige kamers heeft u lekker de ruimte. Een heerlijke tuin maakt dit huis helemaal compleet.

Status: Te koop via Funda
Beschikbaarheid: per direct
Prijs: 475.000,- k.k.
Wijk: Zeeheldenkwartier
Ligging: aan rustige weg
Woningtype: Parterre
Kamers: 3 kamers
Slaapkamers: 2 slaapkamers
Oppervlak: 95 m2
Inhoud:  282 m3
Buitenruimte: met tuin

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Parkstraat 20
2514 JK Den Haag