Boekhorststraat | Den Haag

Projecten

Boekhorststraat | Den Haag

Projecten

Ontwikkeling van voormalig V&D winkelpand tot 18 appartementen en 3 winkels

De Boekhorststraat was ooit een winkelstraat met grandeur. De eerste bioscopen van de stad, Thalia en Roxy openden ooit hun deuren in deze straat, waar toen nog een tram doorheen reed. De straat kent heel veel prachtige authentieke panden, zelfs uit de 17e eeuw, die veelal wel nog wat restauratie nodig hebben.

Er was dus een ingenieus ontwikkelplan nodig om de transformatie van dit 25 meter diepe pand rendabel te krijgen. Dit plan met een hap uit de bebouwing door middel van een patio voor daglicht, terrassen en tuintjes voor de appartementen plus een moderne donkere nieuwe 3e etage was er al vrij snel, de uitwerking was echter complex net zoals de verwerving van het pand. Maar de vergunning had het meeste voeten in de aarde duurde en duurde uiteindelijk 2,5 jaar.

Het bouwen nam ook nog ruim een jaar in beslag dus pas 4 jaar na de aankoop heeft de Boekhorststraat dit prachtige nieuwe straatbeeld gekregen. Dit project heeft zeker bijgedragen aan de verbetering van de levendigheid van de straat. Op meerdere plekken in de straat wordt door ons bijgedragen aan de vernieuwing van de Boekhorststraat. Om de grandeur van weleer weer terug te brengen op deze bijzondere plek in het oude centrum.

Wijk: Oude centrum
Ligging:  In winkelstraat
Woningtype: 18 appartementen en 3 winkels
Oppervlak: 1000 m2

Boekhorststraat 107 | Den Haag

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Parkstraat 20
2514 JK Den Haag