Over ons

 

070 vastgoed heeft zich door de jaren heen bewezen op de Haagse vastgoedmarkt als zeer actieve professionele vastgoedbelegger. Waar meer dan een decennia geleden begonnen werd met het verhuurklaar maken van een appartementje hier en daar, werd al snel de stap gemaakt naar het bouwkundig splitsen van grotere panden naar meerdere zelfstandige appartementen voor zowel de verhuur als de verkoopmarkt. Ernstig verpauperde panden en complexen waar niemand in die jaren een oplossing bij had werden met veel creativiteit ontwikkeld tot splinternieuwe sleutelklare appartementen. Deze discipline heeft zich ontpopt tot een specialiteit om uitgerangeerd en slecht renderend vastgoed te transformeren tot hypermodern vastgoed met een uitstekend rendement.

Doordat de verhuurportefeuille door de jaren snel groeide is er sinds enkele jaren begonnen met een eigen verhuurafdeling, 070 wonen, welke niet alleen de woningen uit eigen portefeuille verhuurt, maar ook de verhuur voor derden verzorgt. Op een no cure no pay basis wordt het hele verhuurproces voor onze klanten uit handen genomen bij het vinden van de juiste huurder voor de woning.

Vanuit de behoefte van onze klanten ontstond de vraag om volledig ontzorgd te kunnen worden als particuliere verhuurder. Dus niet alleen voor het proces van de verhuur, maar van alle administratieve, financiële en onderhoudszaken die gepaard gaan met het beleggen in vastgoed. Een aparte beheersafdeling binnen de organisatie werd daarmee een feit. Op deze wijze heeft 070 vastgoed zich ontpopt als actieve speler die inmiddels met meerdere disciplines een rol speelt op de vastgoedmarkt in de Haagse regio.