's-Gravenhage

De la Reyweg 6

De la Reyweg image 1 De la Reyweg image 1
De la Reyweg image 1 De la Reyweg image 1
De la Reyweg image 1 De la Reyweg image 1
wijk
Rustenburg en Oostbroek
ligging
Aan openbare weg
woningtype
3 appartementen
oppervlakte
141m2

Omschrijving


Een speciale transformatie in een straat met een speciale naam

Faisal Munir

Direct iemand spreken?

Iemand spreken over dit project?

E-mail Faisal Faisal@070vastgoed.nl

Extra woonruimte creëren in onze mooie stad is een van de hoofddoelen van 070 Vastgoed. Bij dit project is dit dan ook weer goed terug te zien in de vermeerdering aan vierkante meters per appartement. Door een stukje achterliggend balkon van de buren bij te kopen, hebben wij 2 appartementen weer kunnen uitbreiden en iets ruimtelijker kunnen indelen! Tevens hebben wij door het toevoegen van een extra kapverdieping ook daar een extra woning toe kunnen voegen aan de Haagse woningvoorraad.

 

*Voor de mensen die gek zijn op geschiedenis: De straten in Transvaal zijn vernoemd naar belangrijke militairen in de Zuid-Afrikaanse Boerenoorlogen en naar verschillende dorpen en steden in Zuid-Afrika.

Jacobus Hercules de la Rey was een Boerengeneraal tijdens de Boerenoorlogen in Zuid-Afrika. Deze oorlogen tussen de Engelse kolonisten en de Afrikaners (ook wel Boeren genoemd) werden gevoerd tussen 1880-1881 en 1899-1902 en waren een reactie van de Afrikaners tegen het uitbreiden van Britse controle in Zuid-Afrika.*

Faisal Munir

Direct iemand spreken?

Iemand spreken over dit project?

E-mail Faisal Faisal@070vastgoed.nl

Locatie

[ { "address": "De la Reyweg 6", "zipCode": "2571 GC", "city": "'s-Gravenhage", "lat": 52.0703727, "lng": 4.2847614, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms