070 vastgoed in het nieuws

 

Artikel Posthoorn 2017

070 Vastgoed in Groot Rijswijk: Luxe wonen in een historische jas

November 2018
Het voormalige bedrijfspand en het ernaast gelegen woonhuis, een gemeentelijk monument in de Venestraat hebben in één jaar tijd een ingrijpende metamorfose ondergaan van twee gebouwen die letterlijk stonden te verpieteren, zijn vier luxe appartementen gemaakt die nu onder de noemer ‘Wonen bij de sluis’ op de markt worden gebracht.  ”Het was een flinke uitdaging.”

Lentze van 070 Vastgoed transformeert winkelpand naar energiezuinige woningen

Juni 2018
Sinds het aantreden van het kabinet Rutte III is vastgesteld dat de bouwsector de sector is waar de minste resultaten zijn geboekt als het op verduurzaming aankomt. Mede daarom heeft Vastgoed Belang in 2018 een Taskforce Duurzaamheid ingesteld. Martijn Lentze, eigenaar van 070 Vastgoed, vertelt op deze pagina over het verduurzamen en transformeren van een voormalig V&D-pand in de Boekhorststraat, in het oude centrum van Den Haag.

Artikel Posthoorn 2017
Artikel Posthoorn 2017

070 Vastgoed presenteert op de eindejaarsbijeenkomst

van Vastgoed Belang

December 2017
Martijn Lentze – eigenaar 070 Vastgoed – over creatieve oplossingen voor het aanpakken van het Haagse woningtekort. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de sectie Ondernemende Particuliere Beleggers van de branche verenging van vastgoedbeleggers, Vastgoed Belang.

070 Vastgoed in de Posthoorn en het Streekblad: ‘Grote belangstelling voor flink opgeknapte woningen’

Juni 2017
Den Haag | “De vraag naar volledig verbouwde woningen neem in Den Haag fors toe.” Dat zegt Martijn Lentze eigenaar van 070 Vastgoed. De ontwikkelende belegger transformeert jaarlijks tientallen, wat hij noemt, gedateerde woningen tot splinternieuwe huizen waar alles op en aan zit.

Artikel Posthoorn 2017
Artikel Posthoorn 2017

070 Vastgoed tekent voor skybox bij ADO Den Haag

September 2016

Den Haag | Vanaf nu verwelkomt 070 vastgoed haar gasten in de eigen Skybox 4.04 van het Cars Jeans stadion van ADO Den Haag. Een bijzonder moment om als bedrijf met Haagse wortels ook een trotse partner van de lokale voetbalclub te worden.

070 Vastgoed in het AD: ‘Woningen bouwen op een huis’

Februari 2014
Den Haag | Grond in de stad – en zeker in het centrum – is schaars. En dus duur. Even een nieuwe woning neerzetten is dus meestal geen optie. Tenzij… je die nieuwe woning bouwt bovenop een bestaande woning. Hagenaar Martijn Lentze heeft met zijn bedrijf 070 vastgoed heel wat van zulke zogeheten ‘opbouwen’ gemaakt…

Artikel AD 2014
Artikel AD 2012

070 Vastgoed in het AD: ‘Het beste van twee uitersten’

September 2012

Den Haag | Het oudste Haagse huisje met orgine trapgevel was volstrekt uitgewoond toen Martijn Lentze zich erover ontfermde. Als dit weekend de nieuwe bewoners erin trekken is het nog steeds stokoud, maar splinternieuw van binnen…