Venestraat 39 | Leidschendam

Te koop

Venestraat 39 | Leidschendam

Te koop

Dubbele bovenwoning in monumentale schil

Het gebied rond de sluisjes in Leidschendam, het historische centrum van Leidschendam, is volop in ontwikkeling. De plezierhaven wordt vergroot, daaromheen worden dure herenhuizen gebouwd en de horeca op het plein bruist als nooit tevoren. Op steenworp afstand van deze sfeervolle sluisjes worden 4 luxe appartementen ontwikkeld in een monumentale schil. Alleen de historische gevels van de 2 authentieke herenhuizen blijven staan, maar verder word alles vernieuwd. Laat dit nou juist de specialiteit zijn van 070 vastgoed. Binnen deze 2 panden worden per pand 1 parterre appartementen en een dubbel bovenhuis ontwikkeld. Intern voorzien van alle luxe en comfort van deze tijd en uitwendig geïsoleerd tot een duurzaam gebruik.

Deze dubbele bovenwoning heeft zn entree aan de straatzijde door een van de twee authentieke garagedeuren. Na de trap komt je boven in de gang met toilet op de 1e etage waar de zwart stalen deuren indruk maken, voordat je de woonkamer betreedt. De lichte woonkamer van ruim 55m2 heeft een prachtige houten vloer een een viertal ramen aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met fraai eiland en de openslaande deuren van het terras van maar liefst 20m2. In de kapverdieping zijn de 2 slaapkamers van 12 en 10m2 te vinden plus de luxe badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel. Alles in hypermodern design een hoogwaardige materialen, binnen de unieke monumentale schil!.

Status: Te koop via Funda
Beschikbaarheid: per direct
Prijs: € 375.000,-* k.k.
Wijk: Historisch centrum Leidschendam
Ligging: Aan rustige weg
Woningtype: Dubbele bovenwoning
Kamers: 4 kamers
Slaapkamers: 2 slaapkamers
Oppervlak: 109 m2
Inhoud: 330 m3
Buitenruimte: Terras van 20 m2
*De vermelde prijzen zijn richtprijzen waar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Venestraat 39, 2266 AW Leidschendam, Nederland

Neem contact met ons op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op via +31 (0)70 219 27 07 of info@070vastgoed.nl.

Bezoek- en postadres
Javastraat 271A
2585 AL Den Haag